Web Tasarım Nedir? Detayları ve Fiyatları Nelerdir?

 


Web tasarım yaptırma kararı verdiniz yada web tasarım ihtiyacı doğdu ve araştırmaya başladınız. Birçok web tasarım firması olduğunu ve her firmada bir birinden farklı web tasarım fiyatları belirtildiğini göreceksinizdir.

Web Tasarım Nedir?

Web sitenin ön olanda grafiksel olarak görünen yüzü ve arka planda ise karmaşık kodlamaların tümü web tasarımı oluşturur. Bu işi yapan kişilere ise web tasarımcı denir.

Web Tasarım Nasıl Yapılır?

Bir siteyi tümüyle dizayn etmek yani web tasarım yapmak için html, css ve php gibi kodlama dillerini biliyor olmanız dışında sitenin görünen arayüzünü geliştirebilmek için de photoshop gibi bir grafik tasarım uygulamasını da kullanabiliyor olmanız gereklidir. 

Öncelikle sitenin ana omurgalarını css beraberinde html yada php kodlamaları ile oluşturduktan sonra grafik tasarım programı ile içeriğin görsel tarafını hazırlayıp sonra kodlar ile grafiksel dosyaları birbirine entegre edilir. Web tasarım nasıl yapılır sorusunu temelde herkesin anlayabileceği şekilde böyle cevaplandırabiliriz.



Web Tasarım Fiyatları


Aslına bakılırsa web tasarım fiyatı sabit bir rakam olmamakla beraber ihtiyacınız olan web site tasarımının kapsamına bakılarak fiyat verilebilir.

Örneğin; içerisinde ana sayfa dahil 5 adet sabit sayfa olacak ve 10 farklı ürün yada hizmetinizi sergileyeceksiniz diyelim, böyle bir web site tasarım ve kodlama için fiyat çok yüksek olmayacaktır yani web tasarım fiyatı kabataslak 500 TL diyebiliriz. 

Kurumsal, E-ticaret yada kişisel portföy sitesi, türü her ne olursa olsun ihtiyacınızı ve beklentinizi tümüyle karşılayacak bir web site tasarlayabilirim. 

Detaylı görüşmek bana ulaşın.






Bazı Referanslarım;

Kişisel Blog Tasarımı

Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal Web Tasarım



En Son Makale
Sonraki Makale

Yazar:

"Ben az konuşurum, sen çok anla.." instagram whatsapp

0 Yorum: