Sosyal Medya Yönetim Aracı Hootsuite Ne İşe Yarar ?
Bu makalede; Hootsuite nedir ? Hootsuite ne işe yarar ? Hootsuite ile hangi hesaplar yönetilebilir ? Hootsuite'in faydaları nelerdirHootsuite ile Sosyal Medya Hesaplarınızda Neler Yapabilirsiniz ? başlıklarını merak edenler için derledim.


hootsuite-nedir


Hootsuite Nedir ve Ne İşe Yarar ?



Hotsuite sosyal medya yönetim aracıdır ve tüm sosyal medya hesaplarınızı tek çatı altında toplamanızı sağlar. Tüm sosyal medya hesaplarınızda tek merkezden paylaşım yapmanızı, gelen mesajları ve yorumları takip ederek yanıtlar vermenizi sağlar.


Hootsuite'in Faydaları Nelerdir ?


Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızın kontrolü elinizin altında olur. Yazdığınız bir iletiyi tek seferde tüm hesaplarınızda paylaşabileceğiniz gibi isterseniz seçeceğiniz bazı sosyal medya hesaplarınızda da paylaşmanıza olanak tanır.

Ayrıca isterseniz zamanlanmış iletiler yazarak ileriye dönük paylaşımlar da yapabilirsiniz. Örnek olarak; 2 saat sonra paylaşılmasını istediğiniz iletiyi sosyal medya hesaplarınızda sizin için belirttiğiniz zamanda paylaşır.

Hootsuite'in bir diğer faydası ise; istatistiksel raporlama özelliği sayesinde takipçi ve ziyaretçilerinizin en çok hangi paylaşımlara ilgi gösterdiğini, en çok hangi saatlerde ve hangi iletilerinizle etkileşime geçtiğini takip etmenize olanak tanır. Ayrıca iletiniz içerisinde link de paylaşıyorsanız bu linki kısaltarak twitter'da kısıtlı olan karakter sayısını en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.


Hootsuite ile Hangi Sosyal Medya Hesapları Yönetilebilir ?

Hootsuite'e Twitter, Facebook, Google+ Linkedin, Wordpress, Instagram ve Youtube hesaplarınızı ekleyip tüm sosyal medya hesaplarınızı tek çatı altında toplayabilirsiniz.

Hootsuite ile Sosyal Medya Hesaplarınızda Neler Yapabilirsiniz ?

Hootsuite sadece sosyal medyada paylaşım yapmak için değildir. Aynı zamanda gelen mesajlarınızı ve yorumlarınızı da tek merkezden takip edebilir, yapılan yorumlarla etkileşime geçebilir, gelen mesajlarınıza anında cevap verebilirsiniz. Böylelikle hiçbir şeyi gözden kaçırmaz, farklı sosyal medya hesaplarınızdaki kişiler ile anında etkileşim içinde olursunuz. 

Hootsuite'in bütün bu özelliklerini kullanmak 3 sosyal medya profili eklemek için ücretsizdir. Ancak daha fazla sosyal medya profili eklemek istediğinizde ücret ödemeniz gereklidir ve 10 hesap, 20 hesap, 50 hesap seçenekleri için ayrı ayrı fiyatlandırma tarifesi bulunmaktadır. Kişiler yada küçük işletmeler için ücretsiz sunulan kullanım yeterli olacaktır. Fakat ticari boyutta kullanacaksanız elbetteki bu hizmetinde bir bedeli olacaktır. Bunun yanında 30 günlük ücretsiz deneme süresi verdiğini de belirteyim, böylelikle ilk ay kullanımınız için ücret ödememiş olacaksınız yani ilk ay ücretsiz. 
Önceki Makale
Sonraki Makale

Yazar:

"Ben az konuşurum, sen çok anla.." instagram whatsapp

0 Yorum: